Politic

Partidul Șor organizează excursii pentru locuitorii raionului Hâncești

Adulți și copii din raionul Hâncești, unde pe 15 martie vor avea loc alegeri parlamentare noi, sunt duși în excursii gratuite la OrheiLand de către Partidul Șor. În schimb, li se împart ziare ale acestei formațiuni politice. Asta reiese dintr-un video apărut pe internet, în care sunt surprinși mai mulți copii ce se pregătesc de călătorie. Purtătoarea de cuvânt a Partidului Șor a negat inițial informația, dar, după ce i-am trimis filmulețul, ne-a spus că nu vede „nimic rău” în organizarea unor asemenea excursii. Reprezentanții Comisiei Electorale Centrale atenționează însă că minorii NU pot fi implicați în activități politice.

În imagini se văd două autocare, iar lângă ele se află un grup de copii, care ar fi din satul Stolniceni, raionu Hâncești. O femeie, care ține în brațe o mulțime de ziare de-ale Partidului Șor, susține că ei pleacă la OrheiLand, iar călătoria este organizată de aceeași formațiune politică.

Mai mult, femeia recunoaște că astfel de excursii NU sunt organizate pentru prima dată.

Purtătorul de cuvânt al Comisiei Electorale Centrale ne-a declarat că instituția poate investiga acest caz doar după ce va fi depusă o sesizare. Totuși, el a atenționat că minorii NU pot fi implicați în activitățile unei formațiuni politice.

 

Purtătoarea de cuvânt a Partidului Șor, Alina Șargu, a negat inițial informația despre organizarea unor excursii de către această formațiune politică, dar, după ce i-am trimis filmulețul, ne-a spus că nu vede „nimic rău” în organizarea lor pentru copii.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: jurnal.md

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker