Orhei

Fostul șef al fiscului din Orhei, ex-PLDM-stul Vitalie Balinschi este candidat al Partidului Șor la alegerile parlamentare anticipate din Hîncești

Ex-PLDM-stul Vitalie Balinschi, care în trecut a fost consilier raional la Orhei și șeful Inspetoratului fiscal Orhei,  este candidatul Partidului Șor pentru alegerile parlamentare anticipate din circumscripția uninominală Hîncești, fixate pentru 15 martie. Duminică el a fost ales președinte al organizației teritoriale Hîncești al partidului, iar anterior acesta era prezentat drept vicepreședinte al Partidului Şor sau ”curatorul proiectului “Magazin Social” pe regiunea de Centru a țării”. 

Până a ajunge la Partidul Șor, Vitalie Balinschi, originar din Orhei, a fost un activist de bază al PLDM-ului. La alegerile  parlamentare din 5 aprilie 2009, Vitalie Balinschi fugura pe locul 49 în lista candidaților PLDM. În perioada 2011-2015 a fost consilier din partea PLDM în Consiliul Raional Orhei, iar în anul 2015 a ajuns în consiliul orășenesc Orhei din partea aceluiași partid.
În această perioadă a deținut funcțiile de șef al Inspectoratului Fiscal Orhei, iar apoi cea de șef al Inpectoratului Fiscal Chișinău. După arestarea liderului PLDM, Vlad Filat, Balinschi a trecut în fracțiunea ”Pentru Orhei” a lui Ilan Șor din Consiliul orășensc Orhei.
În ultimii cinci ani Vitalie Balinschi mpreună cu soţia sa au acumulat averii impresionante.Articolul integral „Fostul șef al fiscului din Orhei, ex-PLDM-stul Vitalie Balinschi este candidatura Partidului Șor la alegerile parlamentare anticipate din Hîncești. De la venituri modeste la conturi de zeci de mii în valută , sute de mii ”donații la evenimente de familie” și tranzacții de vânzare uluitor de norocoase”     .

Poate fi citit pe http://radioorhei.info/cine-si-de-ai-cui-sunt-consilierii-care-vor-conduce-orheiul-in-urmatorii-4-ani-vezi-lista/

 

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close