Orhei

Fostul șef al fiscului din Orhei, ex-PLDM-stul Vitalie Balinschi este candidat al Partidului Șor la alegerile parlamentare anticipate din Hîncești

Ex-PLDM-stul Vitalie Balinschi, care în trecut a fost consilier raional la Orhei și șeful Inspetoratului fiscal Orhei,  este candidatul Partidului Șor pentru alegerile parlamentare anticipate din circumscripția uninominală Hîncești, fixate pentru 15 martie. Duminică el a fost ales președinte al organizației teritoriale Hîncești al partidului, iar anterior acesta era prezentat drept vicepreședinte al Partidului Şor sau ”curatorul proiectului “Magazin Social” pe regiunea de Centru a țării”. 

Până a ajunge la Partidul Șor, Vitalie Balinschi, originar din Orhei, a fost un activist de bază al PLDM-ului. La alegerile  parlamentare din 5 aprilie 2009, Vitalie Balinschi fugura pe locul 49 în lista candidaților PLDM. În perioada 2011-2015 a fost consilier din partea PLDM în Consiliul Raional Orhei, iar în anul 2015 a ajuns în consiliul orășenesc Orhei din partea aceluiași partid.
În această perioadă a deținut funcțiile de șef al Inspectoratului Fiscal Orhei, iar apoi cea de șef al Inpectoratului Fiscal Chișinău. După arestarea liderului PLDM, Vlad Filat, Balinschi a trecut în fracțiunea ”Pentru Orhei” a lui Ilan Șor din Consiliul orășensc Orhei.
În ultimii cinci ani Vitalie Balinschi mpreună cu soţia sa au acumulat averii impresionante.Articolul integral „Fostul șef al fiscului din Orhei, ex-PLDM-stul Vitalie Balinschi este candidatura Partidului Șor la alegerile parlamentare anticipate din Hîncești. De la venituri modeste la conturi de zeci de mii în valută , sute de mii ”donații la evenimente de familie” și tranzacții de vânzare uluitor de norocoase”     .

Poate fi citit pe http://radioorhei.info/cine-si-de-ai-cui-sunt-consilierii-care-vor-conduce-orheiul-in-urmatorii-4-ani-vezi-lista/

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker