Evenimente

Doi tineri din Orhei şi Făleşti riscă până la şapte ani de închisoare pentru jaf

Doi tineri au fost reţinuţi pe urme fierbinţi. Aceştia au jefuit o doamnă, care se deplasa spre casă, pe str. M. Drăgan din capitală. Suspecţii s-au dovedit a fi cu vârstele de 18 şi respectiv 19 ani, originari din r. Orhei şi Făleşti.

Potrivit radioorhei.info, oamenii legii au fost alertaţi în seara de 25 ianuarie, de către o doamnă care a comunicat că a fost jefuită de 2 persoane necunoscute în timp ce se deplasa pe str. M. Drăgan. La locul faptei imediat au ajuns poliţiştii, pentru stabilirea tuturor circumstanţelor. Astfel, femeia în vârstă de 47 ani, a comunicat că indivizii s-au apropiat de ea şi în mod deschis i-au sustras portmoneul în care se aflau bani şi actele personale, după care au fugit într-o direcţie necunoscută. Totodată femeia le-a descris poliţiştilor cum arătau şi în ce erau îmbrăcaţi indivizii.

Graţie intervenţiei prompte a poliţiştilor, indivizii au fost reţinuţi în curtea unui bloc din sect. Ciocana, aceştia fiind ulterior recunoscuţi de victimă. Indivizii au fost escortaţi la inspectorat unde în cadrul acţiunilor procesual penale şi-au recunoscut vinovăţia. În cadrul investigaţiilor poliţiştii au stabilit că tinerii au mai fost judecaţi pentru infracţiuni similare iar recent au fost eliberaţi din locurile de detenţie.

Tinerii au fost plasaţi în arest pentru 30 de zile şi sunt cercetaţi penal pentru jaf,  care conform legislaţiei în vigoare  se pedepseşte cu închisoare de la 5 la 7 ani.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker