Evenimente

Un tânăr din Cihoreni reținut în timp ce încerca să treacă frontiera

O persoană a încercat să traverseze la pas hotarul de vest al Republicii Moldova, prin ocolirea punctului de trecere. Însă polițiștii de frontieră i-au dat planul peste cap. Acesta a fost reținut și documentat penal.

Potrivit radioorhei.info, cazul s-a întâmplat recent în raionul Ungheni. Patrula Poliției de Frontieră de menținere a regimului și ordinii în perimetrul podului moldo-român Eiffel a observat o persoană de gen masculin, ce se îndrepta grăbită pe sub pod, prezentând un comportament agitat. La fața locului a fost solicitată prezența grupei de intervenție. Observând patrula, bărbatul a încercat să se eschiveze, alergând printre cărări greu accesibile, însă polițiștii de frontieră l-au reținut.

Bărbatul a fost identificat ca cetățean moldovean de 23 de ani, originar din raionul Orhei, satul Cihoreni. Fiind audiat, acesta a recunoscut că nu deține acte de identitate, fără a invoca motivul, însă intențiile sale au fost de a ajunge ilegal în România.

Ofițerii de urmărire penală din cadrul Direcției regionale Vest au inițiat cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker