Evenimente

Un tânăr din Cihoreni reținut în timp ce încerca să treacă frontiera

O persoană a încercat să traverseze la pas hotarul de vest al Republicii Moldova, prin ocolirea punctului de trecere. Însă polițiștii de frontieră i-au dat planul peste cap. Acesta a fost reținut și documentat penal.

Potrivit radioorhei.info, cazul s-a întâmplat recent în raionul Ungheni. Patrula Poliției de Frontieră de menținere a regimului și ordinii în perimetrul podului moldo-român Eiffel a observat o persoană de gen masculin, ce se îndrepta grăbită pe sub pod, prezentând un comportament agitat. La fața locului a fost solicitată prezența grupei de intervenție. Observând patrula, bărbatul a încercat să se eschiveze, alergând printre cărări greu accesibile, însă polițiștii de frontieră l-au reținut.

Bărbatul a fost identificat ca cetățean moldovean de 23 de ani, originar din raionul Orhei, satul Cihoreni. Fiind audiat, acesta a recunoscut că nu deține acte de identitate, fără a invoca motivul, însă intențiile sale au fost de a ajunge ilegal în România.

Ofițerii de urmărire penală din cadrul Direcției regionale Vest au inițiat cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close