Evenimente

Olga Roman, ex-amanta lui Vladimir Filat a fost eliberată din arest preventiv

Olga Roman, ex-amanta lui Vladimir Filat, tânara care din 2015 este cercetată pentru spălare de bani și depoziții false în dosarul fostului premier,  

Potrivit purtătorului de cuvânt Procuraturii Generale, Maria Vieru, Olga Roman a fost eliberată din izolatorul CNA duminică seara, după ce a expirat termenul de arest preventiv.

Aceasta este în continuare cercetată în stare de libertate și are intedicția de a părăsi Republica Moldova.Olga Roman ar fi fugit din Republica Moldova în noiembrie 2015, după ce a depus mai multe depoziții în dosarul fostului lider PLDM, Vladimir Filat.Tot în același an Roman a fost anunțată în căutre internațională.

Sursa: jurnal.md

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker