Util

Clătim rufele cu oţet

Obişnuiţi să aromatizaţi rufele după spălat cu produse din comerţ, dar vă mustră conştiinţa că acestea sunt tot nişte chimicale, ca şi detergenţii, care pot dăuna sănătăţii? Ba vă mai treziţi că, aromatizate fiind, rufele încep să miroase urât în dulap?

Spălatul nu mai e ce a fost odată: şi stofele cine ştie din ce sunt fabricate şi cu ce colorate, şi detergenţii în timp au reacţionat cu fibrele şi de aceea rufele spălate capătă miros neplăcut…

O meto-dă la în-demână, ba încă şi foarte ieftină şi sănătoasă, este să adăugaţi atât la spălat cu maşina, cât şi la spălatul manual, în ultima apă de clătit, o oarecare cantitate de oţet (fără a folosi aromatizanţi chimici). Acidul acetic neutralizează orice miros şi, la rândul său, se evaporă. Astfel rufele vor mirosi a proaspăt şi vor fi igienice.

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker