Evenimente

Corneliu Popovici a încurcat evenimentele și le-a vorbit tinerilor din cadrul campaniei „Tinerii din Moldova pentru obiective globale” despre procurori și avocați

Ministrul Educației, Corneliu Popovici, a venit debusolat la inaugurarea campaniei naționale „Tinerii din Moldova pentru obiective globale”. Deși avea în față un auditoriu deosebit, ministrul și-a început discursul cu mulțumiri pentru… procurori, judecători, avocați și alți reprezentanți ai structurilor de drept.

Popovici a găsit textul necesar după ce la ureche i s-a șoptit că a încurcat evenimentele

Zăpăceala ministrului a fost observată de către unii prezenți la eveniment, care i-au șoptit să revină la subiect.

După câteva minute de relaxare, Corneliu Popovici a subliniat că „și acest subiect e foarte important”.

Corneliu Popovici este ministru al Educației, Culturii și Cercetării în Guvernul Chicu, iar astăzi a participat la evenimentul de lansare a campaniei „Tinerii din Moldova pentru Obiective Globale”.

La eveniment au participat 70 de tineri și reprezentanți ai organizațiilor de tineret din țară, participanți la eveniment, vor discuta despre importanța respectării și monitorizării realizării Obiectivelor Globale, și despre activitățile prin care tinerii se vor implica în procesul de evaluare a implementării Obiectivelor Globale în comunitățile lor.

Sursa: jurnal.md

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker