Evenimente

Discuții aprinse la întrevederea lui Dodon cu deputații găgăuzi: „E timpul să plătiți datoriile”

Deputații din cadrul Adunării Populare a Găgăuziei au venit cu mai multe critici în adresa președintelui Igor Dodon, aflat într-o vizită de lucru în autonomia găgăuză.

 Potrivit portalului deschide.md. în cadrul întrevederii cu șeful statului, deputatul APG, Serghei Cimpoeș, i-a amintit lui Dodon că acesta a făcut mai multe promisiuni în alegerile parlamentare și prezidențiale, fapt pentru care a fost susținut masiv de locuitorii autonomiei, însă, până la această oră aceste promisiuni nu au fost îndeplinite.

„Vreau să vă amintesc că poporul Găgăuziei v-a susținut activ la alegerile prezidențiale și alegerile parlamentare recente. În toată această perioadă au fost făcute anumite promisiuni, le țineți minte. La toamnă vor avea loc alegerile prezidențiale și veți fi nevoit să veniți din nou la acest popor și să cereți sprijin. Poporul Găgăuziei v-a sprijinit și e timpul să plătiți datoriile. Este sfatul meu”, a spus Cimpoeș, menționează Nokta.

Mai exact, deputatul APG s-a referit la mai multe proiecte de dezvoltare a infrastructurii, dar și acordarea dreptului la veto asupra proiectelor votate de Parlament ce vizează Găgăuzia.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker