Evenimente

Autocarul, care a luat foc la Orhei, transporta 37 de copii şi 3 maturi

Un autocar a luat foc din mers marţi după-amiază pe traseul Chişinău-Orhei între satele Peresecina şi Gornoe.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 15:07.

Contactată de Știri.md, ofițera de presă a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă al MAI (IGSU), Liliana Pușcașu, a declarat că a luat foc un autocar cu două nivele, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri care a lichidat incendiul în 15 minute.

Ulterior, oamenii legii au declarat pentru Știri.md că la volanul autocarului se afla un șofer de 54 ani.

În timpul deplasării, acesta a observat că în partea din spate, din regiunea motorului, ieșea fum, astfel oprindu-se pe acostament a văzut că autocarul ardea.

Totodată, potrivit poliției, în autocarul de model MAN în timpul deplasării se aflau în total 40 de pasageri, dintre care 37 de copii și 3 maturi.

Aceștia au fost evacuați de urgență. Astfel, nimeni nu a fost rănit.

Incendiul a fost localizat la ora 15:45. În urma arderii vehiculul a fost distrus în totalitate. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker