EvenimenteOrhei

Adolescentul ce a comis crima de la Orhei riscă detenție pe viață, pentru săvârșirea crimei cu bună știință asupra minorului de 12 ani

Adolescentul în vârstă de 14 ani, suspectat că a omorât un minor pentru o platformă pentru jocuri XBOX, riscă închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detenţiune pe viaţă, relatează unimedia.info

Potrivit polițiștilor, adolescentul, împreună cu tatăl său au fost escortați la Inspectoratul de Poliție Orhei pentru a fi audiat minorul. În cadrul audierilor, băiatul și-a recunoscut fapta.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. 145, Cod Penal al Republicii Moldova „Omorul intenţionat săvârșit cu bună știință asupra unui minor”.

Conform legislației, persoana culpabilă de asemenea infracțiune se pedepsește cu închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detenţiune pe viaţă.

În continuare poliția întreprinde acțiuni de urmărire penală pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs omorul.

Amintim că duminică corpul neînsuflețit al unui copil a fost descoperit într-o construcție nefinisată din municipiul Orhei. Medicii-legiști, care au examinat cadavrul, au stabilit că victima a fost înjunghiată de cel puțin 12 ori cu un cuțit de bucătărie.

 

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close