Evenimente

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, a murit dupa ce a fost lovit într-o localitate din Glodeni

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, a murit dupa ce a fost lovit, ieri, de un Mercedes într-o localitate din Glodeni. Anterior, bărbatul a fost văzut de consăteni fiind în stare de ebrietate, în timp ce conducea bicicleta

Potrivit ofițerei de presă a Inspectoratului de Poliție Glodeni, Eugenia Molceanov, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din raionul Glodeni, conducând un automobil marca Mercedes, a tamponat un biciclist, care se afla la sol din motive necunoscute.

În urma leziunilor primite, bărbatul în vârstă de 60 de ani, a decedat pe loc. Victima era din raionul Glodeni .Înainte de accident acesta a fost văzut de consăteni, deplasîndu-se cu bicicleta în stare de ebrietate.

Şoferul automobilului fiind testat cu alcotestul drager s-a stabilit că nu era în stare de ebrietate.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker