Uncategorized

Săptămânalul CUVÂNTUL inaugurează două rubrici noi!

Scrie ştirea ta!

Sesizează o problemă!

Aceste două rubrici le inaugurăm în săptămânalul CUVÂNTUL pentru dumneavoastră, stimați cititori.

Zilnic participați la diverse evenimente, vă ciocniți de probleme la serviciu, în stradă, în familie, în raport cu autoritățile, consătenii, diverse structuri ale statului. Având la îndemână telefoane mobile, tablete, puteți fixa momentele care vă par interesante, demne să le cunoască opinia publică și să le trimiteți pe adresa redacției, însoțindu-le cu informația respectivă, care să răspundă la întrebările: ce? unde? când? cine?

Cele mai actuale și interesante informații și fotografii vor fi publicate în ziar și pe site-ul cuvintul.md.

Cât privește problemele, redacția se va implica plenar în soluționarea lor, atrăgând în acest proces instituțiile și organele respective.

Știrea și problema care pe parcursul lunii vor trezi/acumula cele mai multe ecouri/vizualizări, vor fi menţionate cu premii bănești și seturi de cărți.

Adresele noastre: Rezina, str. Păcii, 38, e-mail: cuvintul@gmail.com, roman.acasa@gmail.com, ion.cernei@gmail.com, fax: 0254-2-15-83.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker