Evenimente

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a încercat să omoare doi frați, însă, unul dintre ei a supraviețuit.

Un bărbat, în vârstă de 34 de ani, a fost reținut pe un termen de 72 de ore, după ce ar fi încercat să omoare doi frați, însă, unul dintre ei a supraviețuit. Crima s-a produs la data de 13 ianuarie, la Briceni/

Ofițera de presă a IP Briceni, Svetlana Talpă a declarat pentru UNIMEDIA că la data de 15 ianuarie o femeie a anunțat că la marginea unei localități din raionul Briceni a depistat cadavrul unui bărbat.

Corpul neînsuflețit s-a dovedit a fi a unui bărbat în vârstă de 51 de ani, locuitor al raionului Briceni. În urma examinării acestuia, pe corp avea multiple plăgi înțepate pe fața interioară și posterioară a cutiei toracice, unele dintre ele posibil penetrante cu hemoragie internă.

Astfel, în urma măsurilor întreprinse, s-a stabilit că la data de 13 ianuarie victima, împreună cu fratele său, un bărbat în vârstă de 47 ani, domiciliat în aceiași localitate, împreună cu bănuitul, în vârstă de 34 de ani, locuitor al raionului Briceni, au consumat băuturi alcoolice, după care toți trei s-au deplasat la domiciliu ultimului, unde au continuat să consume băuturi alcoolice.

Între timp, suspectul a propus unuia dintre frați, celuide 51 de ani, să meargă în sat ca să consume în continuare alcool. Astfel, cei doi au ajuns pe un câmp, unde suspectul a scos un obiect ascuțit, confecționat artizanal, cu care i-a aplicat multiple lovituri pe diferite regiuni ale corpului bărbatului până victima a căzut la pământ.

După aceasta, bărbatul s-a întors la domiciliu său unde rămăsese fratele victimei. Fiind întrebat unde este fratele său acesta i-a zis că a plecat acasă și i-a propus și acestuia să meargă în sat ca să consume alcool.

Astfel, deplasându-se ambii la fel în extravilanul satului, în altă direcție, suspectul i-a aplicat și acestuia multiple lovituri în diferite regiuni ale corpului până, cu același obiect, astfel victim a căzut jos, iar făptașul a plecat acasă.

Peste ceva timp, bărbatul în vârstă de 47 de ani și-a revenit și s-a deplasat la domiciliul său. La moment viața și sănătatea acestuia se află în afara oricărui pericol. De îngrijiri medicale s-a refuzat.

Cadavrul bărbatului în vârstă de 51 de ani a fost îndreptat la expertiza medico-legală. În urma examinării prealabile s-a stabilit că decesul putea surveni în urma provocării a plăgi multiple înțepate pe fața interioară și posterioară a cutiei toracice.

La moment persoana bănuită se află în izolatorul de detenție provizorie.

Sursa: unimedia.info

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker