Evenimente

Gala Premiilor slujitorilor fideli ai culturii

În imagine: Daniel Bunduchi şi Paula Druţă de la Lucian Blaga au prezentat într-o scenă teatralizată corespondența de dragoste dintre Mihai Eminescu și Veronica Micle, impresionând puternic audiența.  

Conform tradiţiei, la Teleneşti, manifestaţiile dedicate Marelui Eminescu şi Zilei Naționale a Culturii au demarat cu depuneri de flori la bustul poetului, edificat acum 30 de ani.

A urmat un recital de poezie oferit de elevii de la  Liceul Teoretic Lucian Blaga conduși de către profesoarele Veronica Postolache și Raisa Pinteac.

Ulterior angajați ai instituţiilor de cultură din raion, locuitori și oaspeți ai urbei, adunați la Centrul raional de Cultură, au participat la Gala de decernare a premiilor celor mai activi colaboratori ai instituţiilor de cultură din raion.

Ion Cernei

Un articol de la acest eveniment citiţi în numărul următor   al CUVÂNTUL-ui.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker