E timpul sa fii activScrie știrea ta

FOTO// Trei zile de zâmbete, fericire și distracții au avut copii din s.Poiana, r-nul Șoldănești.

,, Dar din dar se face rai… „

Trei zile de zâmbete, fericire și distracții au avut copii din s.Poiana, r-nul Șoldănești.

În pragul sărbătorilor de iarnă, un grup de oameni de bună  credință – Evelina Rocoș, Tatiana Dascăl împreună cu copiii săi  Dina, Elisei, Ilie,Tudor și voluntarii Alina Baranovschi, Iosif  Băcioi, Vasile Popilașco, Călin Bolgarschi și Dana au organizat pentru copiii acestui sat o adevărată sărbătoare, cu diverse activități , distracție, aducând zâmbete și fericire pe fețele copiilor.

Împreună au colindat și au organizat activități care le-au fost pe plac copiilor și nu au uitat să le ofere și o masă caldă zilnică.

Iar la finele acestei adevărate „povești”, toți cei prezenți au avut parte de daruri oferite de către copiii altor țări,   demonstrând că drumurile între oameni încă mai există.

În dar copiii au primit de toate, de la rechizite școlare, până la dulciuri și hăinuțe.

Unii copii printre dulciuri și creioane au găsit și o scrisoare de la copilul ce a trimis cadoul.

Părinții ce au venit cu copiii s-au bucurat și ei de cadouri, dar și mai mult de emoțiile pozitive.

Împreună cu darurile oferite  s-a reușit să se aducă lumină și spiritul sărbătorilor în sufletele copiilor noștri datorită conlucrării Primăriei Poiana, IPGPoiana cu păstorul Bisericii din Șoldănești ”Isus Salvatorul” domnul Vasile Surdu

Iar organizatorii acestei ,,sărbători’’ au fost răsplatiți cu zâmbetele sincere ale copiilor și cu mulțumiri din partea primarului satului Poiana Negruță  Nadejda și directorului I.P.G.Poiana Ștefârțâ Liliana .

 

 

Autor: Gandrabur Galina, învățătoare IPGPoiana, grad didactic II.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker