Orhei

Disponibilizări de cadre la Consiliul Raional Orhei

Un grup de funcționari publici din cadrul Consiliului Raional Orhei va rămâne în curând fără locuri de muncă. Potrivit unei dispoziții a președintelui raionului, Dinu Țurcanu, la cre se referă radioorhei.info, este vorba de Alexandru Malai, șeful secției administrație publică, Marin Mihailov, șeful secției relații cu publicul, Victor Gherman, șeful serviciului tineret și sport, Tatiana Botea specialist superior în cadrul serviciului tineret și sport și Natalia Bovcun secretar-administrativ din cadrul secției relații cu publicul.

Locurile de muncă sunt reduse în legătură cu modificarea organigramei Consiliului Raional Orhei prin care au fost desființate secțiile de administrație publică și relații cu publicul, iar în  serviciul tineret și sport a fost stabilită doar o unitate de specialist principal.

Modificările în organigramă au fost aprobate în ședința extraordinară a CR Orhei din 27 decembrie a anului trecut. Pe de altă parte, într-o ședință anterioară noua putere de la cârma raionului a majorat numărul de vicepreședinți de raion de la 3 la 4. Acești sunt reprezentanții Partidului Șor Victor Perțu,  Marina Cravcenco, Tatiana Platon și  Irina Bogaciuc.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker