Orhei

Orheiul în topul raioanelor unde oamenii au fost omorâți ori s-au sinucis

Raionul Orhei s-a numărat în anul 2018 în topul raioanelor după numărul de omoruri ori sinucideri.

Potrivit datelor Biroului Național de Statistică, citate de radioorhei.info,  în 2018 în raionul Orhei au fost omorâte 7 persoane, față de 5 persoane omorâte în 2017. Același număr de omoruri în 2018 a fost înregistrat în raioanele Ungheni și Cahul, iar la Florești și Rezina au fost omorâte câte 8 persoane. Datele BNS mai  arată că în 2018 în raionul Orhei 21 de persoane au ales să își pună capăt zilelor. La acest capitol raionul Orhei este depășit doar de raionul  Fălești, unde s-a sinucis 22 de persoane.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker