Evenimente

Consiliul orăşenesc îşi revizuieşte propriile decizii?

La cererea semnată de nouă consilieri din fracţiunile Blocul Acum şi PSRM, primarul or. Rezina Simion Tatarov a convocat în ziua 16 ianuarie c, ora 9.00 şedinţa extraordinară a Consiliului orăşenesc.

Majoritatea chestiunilor din agenda şedinţei prevede revocarea membrilor consiliilor de administrare şi comisiilor de cenzori  ale întreprinderilor municipale„Servicii comunal-locative” şi „Piaţa Comercială orăşenească” şi desemnarea altor componenţe ale acestor organe formate prin  deciziile CO Rezina adoptate în aprilie 2019.

Un alt proiect de decizie prevede  constatarea nulităţii deciziei nr.5/6 din 05.07.2019 cu privire la selectarea şi numirea administratorului  ÎM „Servicii Comunal-Locative Rezina” şi aprobarea contractului individual de muncă”.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker