Știri

Aceeaşi maşină, dar cu parcurs diferit în două anunţuri

Într-un mesaj venit la adresa serviciului Auto Inspect, un automobilist din Chişinău a atras atenţia asupra unei situaţii interesante, depistată de curând pe cel mai popular portal de anunţuri din Moldova şi care se referă la o problemă acută pe piaţa maşinilor rulate – întoarcerea kilometrajului.

Bărbatul a spus că de ceva timp este în căutarea unui automobil, anume de model Skoda Octavia. Piaţa auto o cunoaşte deja bine şi urmăreşte în toată ziua noile oferte interesante care apar pe acest portal. Un exemplar din 2011 care i-ar fi putut îndeplini visul a fost luat de mult la ochi, însă descoperirea făcută recent a devenit o piedică în achiziție.

„Avea parcurs de aproximativ 250.000 și se afla într-o parcare, dar mai nou, seara, o găsesc lustruită frumoasă, nici nouă nu arată aşa, dar cu parcurs de 150.000 de km”.

Faptul este confirmat şi de cele două anunţuri publicate în seara zilei de ieri la o oră diferenţă. Primul este cu maşina vândută de o parcare din Chişinău, în care este indicat clar parcursul real de 245.800 de km, cifră care se vede şi într-una din imaginile ataşate, în timp ce în al doilea (cu imagini care nu indică clar datele de pe bord) despre acelaşi automobil, autorul fiind deja o persoană fizică, se indică un parcurs de 146.200 de km.

Posibilul proprietar actual mai menţionează în anunţul său că maşina este într-o stare excelentă, ca şi cea a unui automobil nou, are un nivel de echipare bogat şi se acceptă orice verificări. De ce nu a indicat şi o cifră reală a parcursului nu este clar.

Sursa: autoblog.md

 

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close