Știri

Aceeaşi maşină, dar cu parcurs diferit în două anunţuri

Într-un mesaj venit la adresa serviciului Auto Inspect, un automobilist din Chişinău a atras atenţia asupra unei situaţii interesante, depistată de curând pe cel mai popular portal de anunţuri din Moldova şi care se referă la o problemă acută pe piaţa maşinilor rulate – întoarcerea kilometrajului.

Bărbatul a spus că de ceva timp este în căutarea unui automobil, anume de model Skoda Octavia. Piaţa auto o cunoaşte deja bine şi urmăreşte în toată ziua noile oferte interesante care apar pe acest portal. Un exemplar din 2011 care i-ar fi putut îndeplini visul a fost luat de mult la ochi, însă descoperirea făcută recent a devenit o piedică în achiziție.

„Avea parcurs de aproximativ 250.000 și se afla într-o parcare, dar mai nou, seara, o găsesc lustruită frumoasă, nici nouă nu arată aşa, dar cu parcurs de 150.000 de km”.

Faptul este confirmat şi de cele două anunţuri publicate în seara zilei de ieri la o oră diferenţă. Primul este cu maşina vândută de o parcare din Chişinău, în care este indicat clar parcursul real de 245.800 de km, cifră care se vede şi într-una din imaginile ataşate, în timp ce în al doilea (cu imagini care nu indică clar datele de pe bord) despre acelaşi automobil, autorul fiind deja o persoană fizică, se indică un parcurs de 146.200 de km.

Posibilul proprietar actual mai menţionează în anunţul său că maşina este într-o stare excelentă, ca şi cea a unui automobil nou, are un nivel de echipare bogat şi se acceptă orice verificări. De ce nu a indicat şi o cifră reală a parcursului nu este clar.

Sursa: autoblog.md

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker