Știri

VIDEO// Un polițist filmat cum încasează mită pentru o încalcare rutieră

O înregistrare video care a apărut acum câteva ore în spaţiul online autohton a devenit virală şi a ajuns astfel şi în atenţia noastră. Un martor ocular ar fi surprins momentul când un angajat al INP, parte a echipajului care circulă cu maşina de patrulare cu numerele de înmatriculare MAI 9788, ar fi încasat o mită de la un şofer tras pe dreapta pentru verificări.

Din imagini se poate observa cum poliţistul şi-ar face intenţionat loc în buzunarul din dreapta al scurtei, parte a uniformei, pentru a se pregăti astfel de primirea unor posibili bani. La un moment dat conducătorul microbuzului de model Mercedes-Benz Sprinter se întoarce în vehicul pentru a aduce un alt act cel mai probabil, însă a mai luat cu el ceva în mâna stângă, iar la momentul transmiterii hârtiei cerute, ceea ce era în mâna şoferului dispare în mod miraculos exact în momentul când omul legii se întoarce cu buzunarul deschis spre el.

Nu putem confirma sau infirma că ar fi vorba cu adevărat despre o mită, însă toate circumstanțele cazului stârnesc suspiciuni şi duc asupra faptului că poliţistul ar fi primit totuşi ceva. Spre finalul înregistrării mai poate fi observat un fapt interesant: şoferul în cauză însăși închide portiera maşinii de poliţie…

Deocamdată nu am primit un răspuns, dar vom reveni cu o reacţie din partea INP pe seama acestui caz.

Sursa: autoblog.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker