Evenimente

Autoritățile Ucrainei vor plăti câte 8,3 mii de dolari familiilor victimelor de pe urma doborârii avionului Boeing 737 lângă Teheran.

Autoritățile Ucrainei vor plăti câte 8,3 mii de dolari familiilor victimelor de pe urma doborârii avionului Boeing 737 lângă Teheran. Anunțul a fost făcute de către premierul ucrainean, Alexei Goncearuk, scrie tvrain.ru.

Potrivit prim-ministrului Ucrainei, autoritățile din Iran, dar și compania Ukraine International Airlines, vor plăti sume compensatoare familiilor celor decedați în tragedia aviatică.

Anterior, președintele Ucrainei Vladimir Zelenski a declarat că cei vinovaţi de doborârea avionului ucrainean trebuie să fie traşi la răspundere.

Iranul a anunţat sâmbătă dimineaţă că armata sa a doborât avionul ucrainean, cu 176 de persoane la bord, dintr-o „eroare dezastruoasă”, explicând că apărarea sa antiaeriană a lansat din greşeală tiruri fiind în alertă după loviturile aeriene iraniene asupra unor ţinte americane din Irak.

Sursa: unimedia.info

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker