Evenimente

O femeie a murit, iar soțul ei este la spital în urma unui incendiu produs în casa lor

O femeie de 79 de ani a murit, iar soțul acesteia, de 82 de ani, a fost internat la spital cu arsuri grave în urma unui incendiu produs astăzi în casa lor din satul Sărătenii Vechi, raionul Telenești.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență menționează într-un comunicat de presă că incendiul s-a produs în jurul orei 13.00. Flăcările au cuprins o casă bătrânească, unde se aflau doi bătrâni. Bărbatul a fost evacuat de vecini până la venirea pompierilor și transportat la spitalul raional Telenești în stare foarte gravă. Femeia a fost găsită moartă. În urma incendiului au fost afectate bunurile materiale din interiorul casei, iar tavanul s-a prăbușit.

Solicitată de IPN, Irina Burdujan, ofițer de presă al Inspectoratului de Poliție Telenești, a spus că ambele persoane erau țintuite la pat și că nu a fost stabilită cauza preliminară a incendiului.

Veronica Cupcea, primarul satului Sărătenii Vechi, a declarat pentru IPN că cei doi bătrâni trăiau într-o ogradă cu fiica lor. În timpul incendiului nimeni altcineva nu era acasă. Fiica era la serviciu, copii la școală și grădiniță. Potrivit primarului, autoritățile au cerut permisiunea să fie instalat detector de fum în casa bătrânilor pentru a evita incendiile, însă familia a refuzat.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker