Evenimente

O femeie a murit, iar soțul ei este la spital în urma unui incendiu produs în casa lor

O femeie de 79 de ani a murit, iar soțul acesteia, de 82 de ani, a fost internat la spital cu arsuri grave în urma unui incendiu produs astăzi în casa lor din satul Sărătenii Vechi, raionul Telenești.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență menționează într-un comunicat de presă că incendiul s-a produs în jurul orei 13.00. Flăcările au cuprins o casă bătrânească, unde se aflau doi bătrâni. Bărbatul a fost evacuat de vecini până la venirea pompierilor și transportat la spitalul raional Telenești în stare foarte gravă. Femeia a fost găsită moartă. În urma incendiului au fost afectate bunurile materiale din interiorul casei, iar tavanul s-a prăbușit.

Solicitată de IPN, Irina Burdujan, ofițer de presă al Inspectoratului de Poliție Telenești, a spus că ambele persoane erau țintuite la pat și că nu a fost stabilită cauza preliminară a incendiului.

Veronica Cupcea, primarul satului Sărătenii Vechi, a declarat pentru IPN că cei doi bătrâni trăiau într-o ogradă cu fiica lor. În timpul incendiului nimeni altcineva nu era acasă. Fiica era la serviciu, copii la școală și grădiniță. Potrivit primarului, autoritățile au cerut permisiunea să fie instalat detector de fum în casa bătrânilor pentru a evita incendiile, însă familia a refuzat.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker