Politic

Maia Sandu :”Eu cred că nimeni nu îi duce dorul lui Plahotniuc”

Lidera PAS, Maia Sandu, a venit cu o reacție în urma declarațiilor făcute de către deputatul Iurie Reniță, că precum deține o înregistrare video cu discuții din cadrul Blocului ACUM din seara zilei de 7 iunie 2019, în care unii membrii au vrut să accepte toate condițiile PSRM-ului.

„Atunci când spui că „am niște informații, am niște înregistrări, dar nu le dau acum, am să le dau mai târziu”, ori ai ceva de spus, ori nu spui nimic. Eu așa înțeleg.”

„Și doi. Putem să revenim, să discutăm. Eu cred că nimeni nu îi duce dorul lui Plahotniuc. Eu cred în continuare că noi am procedat corect, de a merge într-o majoritate cu socialiștii, pentru a salva țara de Plahotniuc”, a afirmat Sandu în cadrul unei conferințe.

Întrebată de reporterul UNIMEDIA dacă au fost voci din cadrul Blocului ACUM, care au vrut să accepte toate condițiile lui Igor Dodon, Maia Sandu a spus că singura discuție cu cei din PSRM a fost pe 7 iunie, departe de ochii presei. „Noi am venit cu proiectul parteneriatului înțelegerii politice, noi am scris acel document și au fost 2 sau 3 lucruri pe care le-au introdus în documentul acela. Și discuțiile pe miniștri, inițial, PSRM a vrut să aibă mai mulți, până la urmă l-am redus”, a declarat Maia Sandu.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker