Știri

VIDEO//Un avion a pierdut o roată în timpul decolării

Un avion cu 49 de pasageri la bord a pierdut o roată în timpul decolării, iar momentul a fost suprins cu telefonul de către unul dintre oamenii aflați la bord, informează CNN, citat de Digi24.ro

Incidentul s-a petrecut pe 3 ianuarie, când o cursă Air Canada Express se deplasa de pe aeroportul internațional din Montreal spre Bagotville, la 400 de kilometri depărtare.

Unul dintre pasagerii aflați la bord a filmat momentul în care o roată se desprinde și cade în timpul decolării, apoi a postat imaginile pe Twitter.

Mă aflu într-un avion care tocmai a pierdut o roată. 2020 a început bine„, a scris acesta pe Twitter.

Piloții au întors avionul și au reușit să aterizeze în siguranță în Montreal, iar niciunul dintre cei 49 de pasageri nu a fost rănit.

https://twitter.com/caf_tom/status/1213180804161056769

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker