Știri

VIDEO//Imagini sfâșietoare de la infernul din Australia. Un urs Koala cere ajutorul unui polițist.

Imagini sfâșietoare de la infernul din Australia. Un urs Koala cere ajutorul unui polițist.

Fostul ofițer de poliție NSW „Doc” Halliday a descoperit koala j, arsă grav pe marginea unui traseu în pădurea de stat din Bellangry și nu a putut să nu se oprească și să o ajute. .  Koala se află în prezent la Spitalul Koala, Port Macquarie.

Baby Koala gets rescued.

Former NSW Police Officer 'Doc' Halliday spotted the juvenille koala, badly burnt on the side of a trail in the Bellangry State Forest and couldn't help but stop and assist."She was the only living thing I saw out there that day- not even flies". Kate the Koala is currently at the Koala Hospital, Port Macquarie.

Опубликовано NSW Police Force Четверг, 21 ноября 2019 г.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker