Evenimente

VIDEO// Tramvai vs BMW. Cine Câștigă?

Un vatman bucurestean care conducea tramvaiul 32 a decis sa pedepseasca in propriul fel un sofer al unui autoturism BMW care bloca sina mijlocului de transport in comun, acrosand masina acestuia si impingand-o cativa metri. Vatmanul a filmat intregul incident, inclusiv reactia violenta a soferului BMW, clipul devenind viral la scurt timp

Incidentul a avut loc în zona Pieței George Coșbuc, din Bucuresti, după ce soferul autoturismului BMW a oprit mașina, la semafor, pe linia pe care circula tramvaiul 32.

Dupa ce soferul a refuzat sa miste masina, vatmanul l-a tamponat intentionat pe acesta, impingand masina cativa metri in fata.

Ulterior, soferul autorismului BMW a avut o reactie violenta, incercand sa patrunda in tramvai. Clipurile cu reactia acestuia au fost postate pe Youtube, dar sterse ulterior.

Potrivit precizarilor facute de politia rutiera, soferul a fost a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.230 de lei și i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o lună.

„La data de 03 ianuarie a.c., în jurul orei 13.10, în zona Piața Chirigiu, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. Astfel, conducătorul unui autovehicul nu a respectat obligaţia de a lăsa liberă calea tramvaiului, la apropierea acestuia și nici nu s-a prezentat la unitatea de poliţie competentă pe raza căreia s-a produs accidentul în termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului pentru întocmirea documentelor de constatare. Acesta a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 2.230 lei, totodată dispunându-se și reținerea permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioada de 30 de zile”, mentioneaza reprezentantii politiei.

Potrivit Mediafax, vatmanul este cercetat disciplinar de catre superiorii acestuia.

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Tramvai vs bemveu

Păreri? 🤨

Опубликовано Miorița Воскресенье, 5 января 2020 г.

 

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close