Evenimente

Un bărbat beat criță a căzut sub roțile unui troleibuz

Un bărbat beat criță a căzut sub roțile unui troleibuz de pe ruta nr. 8. Incidentul a avut loc ieri, 2 ianuarie, la intersecția străzilor Ștefan cel Mare și Sfânt și str. Armenească.

În acest sens, Regia Transport Electric Chișinău (RTEC) a venit cu o reacție în care se menționează că la fața locului s-au deplasat responsabilii Regiei, constatând că unitatea de transport nu a atins sub nici o formă persoana aflată în stare de ebrietate, căzută pe carosabil.

„Conducătorul de troleibuz a reacționat prompt și a evitat contactul cu pietonul, sesizând poliția și ambulanța”, susțin reprezentanții RTEC.

Sursa: unimedia.info

Cu privire la informația apărută pe portalurile de știri, din data de 02.01.2020, despre bărbatul lovit de un troleibuz…

Опубликовано Regia Transport Electric Chișinău Четверг, 2 января 2020 г.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker