Evenimente

Chicu : „Investițiile în aeroport se fac din taxele exagerate pe care le percep acești monopoliști”

Modul în care „Avia Invest”, compania care gestionează Aeroportul Internațional Chișinău, își onorează obligațiunile investiționale urmează să fie verificat de Agenția pentru Priorități Publice și ministerele de profil până pe 1 februarie. Despre acest lucru s-a discutat la ședința Guvernului, unde premierul Ion Chicu a declarat că deține informații că investițiile se fac nu din banii investitorului, ci din taxele exagerate percepute de la cetățeni.

În cadrul ședinței, Chicu a cerut instituțiilor să finalizeze evaluarea în raport cu „Avia Invest”, despre care a spus că „a preluat în 2013 în gestiune Aeroportul Internațional Chișinău în urma unor proceduri trucate de către Guvernul de atunci”.

„Noi avem deja informația că investițiile se fac nu din sursele financiare ale așa-zisului investitor, dar din taxele exagerate pe care le percep acești monopoliști, de la fiecare cetățean. Către 1 februarie să fie rezultatele acestei verificări, vă rog. Și în cazul confirmării informației pe care o avem astăzi, Ministerul Justiției, APP, întreprindeți pașii respectivi spre rezilierea contractului cu acest așa-numit investitor”, a menționat Ion Chicu.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker