Social

Anul cu trei guverne: bucuriile, decepţiile şi speranţele cetăţenilor

Numiţi 3 bucurii, 3 necazuri pe care le-aţi trăit în 2019 – anul cu trei guverne şi 3 speranţe cu care păşiţi în 2020.

 Maria Vleju, șefă-adjunctă a Direcţei Generale Educaţie Telenești: Trăim cu bucuriile, necazurile și speranțele legate de activitatea noastră cotidiană. Ne bucurăm că Nadina Hvostenco şi Cătălin Dânga, elevi la Liceul Teoretic Lucian Blaga au devenit laureați ai olimpiadelor republicane la limba franceză și respectiv la biologie. Cătălin Dânga a obținut două locuri premiante la olimpiada respectivă. A doua bucurie ar fi ameliorarea bazei tehnico-materiale și dezvoltarea infrastructurii  mai multor instituții de învățământ din raion.

Între necazuri – tărăgănarea reparației blocului de studii al Gimnaziului M. Eminescu din Teleneşti, din care cauză cei 700 de copii studiază în condiții improprii.

Iar speranțele sunt legate de Ministerul nostru – să nu facă politică și să nu se implice în chestiuni de istorie și limbă odată de savanții demult și–au spus clar părerea în aceste domenii; în conceptul de promovare a politicii incluzive să nu fie uitați copiii dotați; să avem politici educaționale echilibrate, iar învățământul să fie un domeniu prioritar în țară.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker