Evenimente

VIDEO//Tânăr snopit în bataie de 2 persoane,se zbate între viață și moarte pe patul de spital.

Tânăr de 21 de ani,snopit în bătaie după ce a încercat să-și apere amicul de la două persoane.

Tânărul se afla la o petrecere de Revelion împreună cu mai mulți prieteni,când la un moment dat,pe unul din ei,l-au sunat și l-au rugat să iasă la poartă,iar primul l-a însoțit. La poartă aceștia erau așteptați de mai mulți indivizi,după care între ei s-a iscat o ceartă. La un moment dat, victima i-ar fi spus unei fete să nu se implice în „discuția băieților”, după care agresorii s-au năpustit asupra lui și l-a lovit cu o scândură de la gard, doborând-ul la pamânt.

Martorii au declarat la Poliție că victima ar fi fost bătut de două personane, în vârstă de 17 ani și 21 de ani.La scurt timp, cei doi tineri au ajuns pe mâna poliției. Unul fiind deja eliberat pentru că ar fi minor.

Poliția a fost alertată în jurul orei 1:30.

Sursa video : deschide.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker