Evenimente

Chef de 4 zile. Un bărbat a murit,iar altul și-a tăiat gâtul cu un cuțit.

Patru bărbați din raionul Strășeni au întampinat Revelionul cu 4 zile de beție. Ca rezultat,unul dintre ei a murit,iar altul,fiind afectat emoțional,și-a tăiat gâtul cu un cuțit.

Solicitată telefonic,poliția a ajuns la fata locului în jurul orei 24.00. Aceștia au stabilit că patru bărbați,rude între ei,au consumat băuturi alcoolice timp de 4 zile fără oprire. Trezindu-se pe 1 ianuarie,unul din ei a obsrvat că amicul lui zace pe podea fara nici o mișcare și suflare,iar când l-a atins,acesta avea mâinile reci și nu prezenta nici un semn de viață. Îngrijorat,acesta a chemat ambulanța și a informat mai multe rude.

Sosiți la fața locului, medicii au examinat bărbatul care era jos pe podea, stabilind că acesta decedase. Tot atunci, i-au acordat ajutor medical celui care și-a rănit gâtul cu cuțitul.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker