Evenimente

5 minori s-au intoxicat cu alcool de Revelion

În perioada 31 decembrie – 1 ianuarie, la Serviciul de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească au fost înregistrate 4636 solicitări. La instituțiile medicale spitalicești din țară au fost transportați 1619 pacienți, dintre care 1216 maturi și 403 copii

Timp de 48 de ore, echipele AMU au acordat primul ajutor medical calificat la 904 persoane cu urgențe cardiovasculare, inclusiv 12 pacienți cu sindrom coronarian acut.

Urgențele neurologice au constituit 578 de cazuri, dintre care 54 de accidente vasculare cerebrale.În această perioadă au fost înregistrate 23 solicitări pe motivul urgențelor toxice, inclusiv 9 pacienți cu intoxicație cu alcool, 5 dintre ei sunt minori.

Sursa: unimedia.info

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker