EvenimentePolitic

Vasile Năstase : „Dodon nu se reprezintă pe sine, ci forțele care atentează la securitatea Republicii Moldova”

Astăzi,deputatul fracțiunii PAS,Vasile Năstase,a avut o întrevedere cu consiliera ambasadei SUA în Republica Moldova.

Discuția s-a axat pe mai multe direcții, inclusiv pe situația actuală internă din Platforma DA, relațiile acesteia cu partenerii din blocul ACUM, asumarea responsabilității de către guvernul Sandu și demiterea acestuia, alegerile prezidențiale, cele din circumscripția Hâncești, precum și pe situația mass-mediei din Republica Moldova.

Vasile Năstase a vorbit despre deciziile partidului luate în cadrul Consiliului Național, în urma căruia Biroul Politic al formațiunii a fost completat cu oameni de valoare din teritoriu, au fost realeși vice-președinții partidului și s-au definitivat opțiunile pentru alegerile prezidențiale: Platforma DA poate participa la acestea cu un candidat propriu, dar a lansat și ideea de a identifica un candidat apolitic comun al tuturor forțelor pro-europene, democratice, care să asigure un consens național.

„Din dezbinarea dreptei are de câștigat doar Dodon, care deja profită plenar prin manipulare și minciună de Bugetul Solidarității elaborat de guvernul precedent, atribuindu-și toate meritele. Să nu uităm că, de facto, Dodon nu se reprezintă pe sine, ci forțele care atentează la securitatea Republicii Moldova, a vecinilor Ucraina și România, dar și a întregii Europe. Prin el Rusia își materializează veleitățile imperiale de a avea aici aeroporturi proprii, armată, bază militară la Mărculești, televiziuni și, în perspectivă printre multe altele și portul Giurgiulești.”– a spus Vasile Năstase.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: facebook.com/platformaDA 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker