Evenimente

Miercurea neagră. O femeie și-a înjunghiat soțul în inimă, la Călărași

Un conflict, iscat într-o familie din Călărași, s-a încheiat tragic. O femeie a fost reținută de oamenii legii după ce și-a omorât soțul cu un cuțit

Incidentul s-a produs în seara zilei de miercuri, 1 ianuarie, în jurul orei 19.50, în satul Nișcani, din Călărași.

Între cei doi soți s-a iscat un conflict, în timpul căruia femeia de 37 de ani și-a atacat soțul cu un cuțit. Bărbatul de 42 de ani a fost rănit în inimă și a decedat pe loc.

Femeia a fost reținută de oamenii legii și pe numele ei a fost deschis un dosar penal, în cadrul căruia urmează să fie stabilite toate circumstanțele tragediei.

Ambii au consumat alcool înainte de incident.

Cei doi soți aveau copii, iar acte violență în familia lor au mai avut loc anterior. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către ofițera de presă a IGP, Mariana Bețivu.

Sursa: unimedia.info

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker