Evenimente

FOTO//Ion Chicu revoltat de practica examenelor de obținere a permisului de conducere

Prim-ministrul Ion Chicu a reacționat după ce mulți absolvenți ai școlilor auto i-ar fi scris în privat, plângându-se trucarea examenelor de șoferie. Șeful executivului va convoca o ședință cu funcționarii responsabili, pentru a discuta acest subiect

Reprezentanții de la ASP și de la alte instituții responsabile de desfășurarea examenelor auto, au fost invitați vineri, 3 ianuarie, la discuții „obiective” cu șeful executivului.

Oficialul a declarat, într-o postare, că a primit mai multe adresări din partea absolvenților școlilor auto, „care nu pot susține examenul la proba practică pentru permisul de conducere…nici din a n-a oară”.

„Se invocă subiectivismul examinatorilor, care pierde „prefixul”, imediat ce examinatul „întelege corect unde greșește”. Adică, dă mită.”, a scris Chicu pe pagina sa oficială de Facebook.

El a rugat, pe cei care „au avut parte de „subiectivismul” examinatorilor în procesul de obținere a permisului auto” să-i dea de știre „în privat”. „Îmi va fi de folos tare! Vă mulțumesc anticipat!”, a mai scris prim-ministrul.

Sursa: unimedia.info

 

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker