Evenimente

TVR Moldova va putea transmite programele pe întreg teritoriul Republicii Moldova

TVR Moldova va putea transmite programele pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Consiliul Audiovizualului de la Chişinău a votat unanim pentru acordarea frecvenţei naţionale pentru Televiziunea Română

În scurt timp, toţi locuitorii Republicii Moldova vor putea viziona știrile și programele televizate produse de studioul Televiziunii române de la Chişinău, scrie TVR Moldova.

TVR Moldova va deţine frecvenţa naţională până la 1 martie 2020 – termenul la care R. Moldova s-a angajat să sisteze emisia analogică şi să treacă la definitiv la televiziunea digitală terestră.

„S-a făcut dreptate după 12 ani de când TVR a rămas fără frecvenţă, aceasta fiind retrasă abuziv în 2007, de către guvernarea comunistă”, scrie TVR Moldova.

Cazul a ajuns la CEDO, iar TVR a revenit în Republica Moldova abia în decembrie 2013, în urma unei înţelegeri amiabile între Guvernele celor două state româneşti, dar postul nostru de televiziune poate fi văzut acum doar prin reţelele de cablu.

Televiziunea Română planifică să recupereze frecvenţa naţională pentru a putea difuza programele programelor postului TVR pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker