Cere socoteală pentru banii publici

Invitaţie publică Masa rotundă „APL și drumurile locale”

Luni, 4 septembrie, redacţia săptămânalului CUVÂNTUL organizează o întrunire la masa rotundă cu reprezentanţii APL de nivelul I și nivelul II din raionul Rezina, cu participarea unor experţi naţionali în domeniul finanţelor publice, transporturilor şi infrastructurii drumurilor, ÎS „Administraţia de Stat a Drumurilor”, întreprinderilor antrenate în lucrările de construcţie, reparaţie, întreţinere și exploatare a drumurilor.

De asemenea sunt invitaţi consilieri locali de ambele niveluri, activişti ai societății civile, reprezentanţi ai comunităţilor din raion. În discuţie vor fi puse totalurile Campaniei de informare şi dezbateri publice „APL şi drumurile locale”, desfăşurată sub egida CUVÂNTUL-ui în perioada septembrie 2016 – septembrie 2017, pentru a stabili problemele actuale şi priorităţile pentru viitor ale raionului Rezina şi autorităţilor publice din teritoriu în acest domeniu.

Întrunirea va avea loc în sala de şedinţe a Primăriei Rezina cu începere de la ora 15.00.

Detalii la tel.: 0254-2-15-83.

 

Cu un clic în partea de sus dreapta a acestei pagini intră pe pagina de facebook a CUVÂNTUL-ui şi spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker