Evenimente

80 mii lei. Cam asta ar fi suma cheltuită de Ceban în prima lună de mandat.

Doar în primele saptămâni de mandat,noul Primar ales,Ion Ceban,a cheltuit împreună cu echipa sa peste 70 mii lei. Acesta a achiziționat doar bilete de călătorie în valoare de 40 mii lei.

Un document cu confirmarea cheltuielelor a fost postat  pe Facebook de șeful fracțiunii PL, în CMC, Ion Cebanu.

„ Știți cât a cheltuit Ivan Ceban pe călătoriile sale? 77808.67 de lei. Și asta doar în prima lună de mandat! Cel puțin așa arată datele din nota informativă prezentată de primărie la interpelarea mea de la începutul lunii curente”, a scris Ion Cebanu pe Facebook.

În această perioadă, Ion Ceban şi echipa sa au fost în deplasare de serviciu în Federaţia Rusă, Turcia, România, Ucraina și Belarus.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker