Util

Horoscop săptămânal. Anul Şobolanului de Metal

Şobolanul de Metal este unul dintre cele mai puternice semne din zodiacul chine-zesc. Este simbolul muncii, al hărniciei, al ambiției încununate cu rezultate de succes. Persoanele care vor să aibă parte de succes în 2020 trebuie să fie perseverente și să învețe să acționeze cu rapiditate și eficiență în același timp. 2020 va fi momentul ideal pentru multe semne zodiacale pentru a ieși din zona lor de confort.

Şobolanii în 2020 vor ajunge foarte sus pe scara socială cu o singură condiție: dacă vor ști să acționeze repede, să își cântărească foarte bine timpii de reacție la anumite situații neprevăzute care le pot da totul peste cap. E un an de provocări în special pentru ei, dar provocările sunt bune!

Dragonii cred că afecțiunea li se cuvine, chiar dacă ei nu o oferă, ci sunt mai degrabă pasionali, dar nu neapărat carismatici. În 2020 vor fi nevoiţi să învețe să își arate și dezvolte sentimentele, să renunțe la a-și mai controla emoțiile. E anul în care iese la iveală latura lor romantică. E aproape necesar să devină mai sensibili.

Șarpii, manieraţi și secretoşi, vor avea în 2020 câteva probleme, mai ales în lunile iulie și august. Ei, care știu să își ascundă cele mai mari secrete, vor fi puși în dificultate căci vor apărea persoane care le vor scoate scheletele din dulap.

Iepurii vor juca rolul negociatorilor, al mediatorilor. Ba chiar foarte mulți dintre cei născuți în această zodie vor avea parte de o serie de surprize din acest punct de vedere. E anul perfect pentru cei care vor să devină avocați, procurori, ziariști, psihologi sau mediatori.

Oile sunt cele mai norocoase din zodiacul chinezesc. Chiar și persoanele cele mai sărace născute în această zodie au o șansă în plus la îmbogățire în anul 2020. Cele mai bune luni pentru ei vor fi iunie, august și septembrie.

Maimuțele, zgârcitele zodiacului chinezesc, vor face noi descoperiri și nu e exclus să descopere că au nevoie de o nouă profesie, de un nou spațiu în care să se desfășoare, poate chiar să se mute în altă țară, să înceapă experiențe noi, aventuri la care visau dintotdeauna.

Mistreții, cei mai iubitori și plăcuți din zodiacul chinezesc, își vor face foarte mulți prieteni în special în prima parte a anului 2020 și vor renunța la persoanele care nu le aduc nimic bun în viață.

Tigrii, cei mai bătăioși și căpoși, vor lăsa garda mai jos în 2020 și vor încerca să câștige noile bătălii jucând o carte nouă, una pe care nu au mai mers niciodată, dar care se poate dovedi eficientă: victimizarea.

Bivolii nu vor mai fi chiar așa ușor de prostit în 2020. Vor deveni mai receptivi și se vor lăsa ghidați tot mai puțin de falsele senzații. Va fi o luptă interioară serioasă, dar una necesară după atâția ani!

Cocoșii, cei mai ordonați dintre nativii zodiacului chinezesc, cei mai preciși și disciplinați (nu degeaba cocoșul cântă în fiecare dimineață fix în momentul în care răsare soarele, dând astfel deșteptarea) vor încerca să inoveze mai mult în viața lor. Vor avea parte de provocări profesionale și se vor întrece pe sine. E un an bun, dar greu!

Câinii, cei mai liberi din zodiacul chinezesc, dar și printre cei mai inimoși și săritori la nevoie nativi, vor călători în 2020, vor întrep-rinde tot felul de acțiuni umanitare.

Caii sunt cei mai schimbători, sunt ca vremea, și așa vor fi, de altfel, tot anul 2020. Lucrurile se vor schimba pentru ei din luna mai încolo, când cineva va avea suficientă încredere în ei pentru a le permite să facă tot ce știu ei mai bine, în ciuda spiritului lor cameleonic.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker