Social

Bărbatul care. tamponat un copil în seara de Crăciun,riscă până la 8 ani de închisoare

Bărbatul care riscă până la 8 ani de pușcărie.La demersul procurorilor, judecătorul de instrucție a dispus plasarea în arest pentru 30 de zile a bărbatului care a tamponat un copil de 12 ani în satul Caracușenii Vechi, Briceni. Acum copilul se află în comă.

Bărbatul este învinuit de încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei rutiere și riscă închisoare de la 4 până la 8 ani, cu anularea dreptului de a mai conduce.

Învinuitul are 54 de ani, iar în momentul accidentului acesta se afla în stare avansată de ebrietate, la volanul unui Volkswagen Caddy. Accidentul a avut loc în jurul orei 20:00, iar urmele frânelor au o lungime de 29 de metri.

Copilul accidentat este originar din Constantinovca-Edineț și este singurul copil în familie. Acesta venise în satul din vecinătate cu permisiunea părinților, pentru ca să colinde, împreună cu alți copii.

Acum starea copilului este gravă și nu permite transportarea lui pentru tratament într-o altă instituție medicală.

Sursa: jurnal.md

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker