Social

Moldovenii se reîntorc acasă. Peste 17 mii de cetățeni au trecut frontiera în ultimile 24 de ore

Încălcarea regimul zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere, documente falsificate, depășirea termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova, sunt doar câteva ilegaltăți depistate în rezultatul desfășurării activităților de supraveghere și control la frontiera de stat, prevenire și combatere a infracționalității transfrontaliere, pe parcursul a 24 de ore

– 14 persoane au încălcat regimul zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere;

– două documente falsificate au fost depistate la controlul de frontieră;

– un cetățean străin a depășit termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova;

– trei conducători auto au ignorat regulile de folosire a vinietelor și de exploatare a vehiculelor;

– trei persoane au fost identificate la controlul de frontieră cu consemn național.

În punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 58 478 traversări, dintre care un număr mai mare de treceri – 31 454 a fost înregistrat pe sensul de intrare în Republica Moldova. La fel, din totalul de traversări persoane un număr mai mare a fost consemnat al trecerilor cetățenilor moldoveni – 32 012 traversări, dintre care 16 686 treceri pe direcția intrare. Valorile traficului de mijloace de transport a prezentat un număr de 13 814 traversări, cu un număr mai mare înregistrat al mijloacelor de transport înmatriculate în străinătate – 7 342 traversări autovehicule.

Cele mai tranzitate puncte de trecere au fost: PTF Leușeni – 9 564 traversări persoane; PTF Aeroportul Internațional Chișinău – 8 759 traversări persoane; PTF Sculeni – 6 933 traversări persoane; PTF Otaci – 5 856 traversări persoane; PTF Giurgiulești-Galați – 5 149 traversări persoane; PTF comun Criva – 4 009 traversări persoane; PTF Cahul – 2 903 traversări persoane; PTF Costești – 2 536 traversări persoane.

La ora actuală toate punctele de trecere a frontierei activează în regim normal.

Sursa: unimedia.info

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker