Evenimente

Oamenii în etate au un loc amenajat pentru odihnă

Cu un program artistic şi urări călduroase, în ajunul sărbătorilor de Crăciun pe stil nou, în Rezina, a fost inaugurat Orășelul Speranțelor, care se află în scuarul din spatele Bibliotecii Publice Raionale Mihai Eminescu. 

Orăşelul a fost amenajat graţie unui grant destinat  pentru sprijinirea unei comunități prietenoase vârstei în cadrul proiectului Îmbătrânire și Sănătate, implementat  de Primăria Rezina în parteneriat cu AO Casmed şi  Help Age International, cu suportul financiar al Crucii Roșii din Elveția.  Locaţia va fi populată mai ales vara, în umbra deasă a scuarului.

Cei mai activi participanţi la realizarea proiectului au fost menţionaţi de către primarul oraşului Rezina Simion Tatarov cu Diplome .

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker