Evenimente

Peste 2,1 mln de lei pentru odihna de vară a copiilor

În anul 2018 raionul Orhei va primi din bugetul naţional peste 2,1 milioane de lei pentru a organiza odihna de vară a copiilor. Suma este menționată în Circulara privind elaborarea de către autorităţile administraţiei publice locale a proiectelor de buget pe anul 2018 şi a estimărilor pe anii 2019-2020 a Ministerului Finanțelor, relatează radioorhei.info.

Potrivit Direcției Educație Orhei, la tabăra „Mioriţa” anul acesta s-au odihnit 1129 copii, iar părinţii au achitat un sfert din costul biletului de odihnă. De bilete de odihnă gratuite au beneficiat 250 de copii, deţinători ai premiilor I, II, III la concursurile raional şi cel republican la disciplinele şcolare, precum şi copiii din familii cu o situaţie materială precară.

Cu un clic în partea de sus dreapta a acestei pagini intră pe pagina de facebook a CUVÂNTUL-ui şi spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

 

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker