Social

Anul cu trei guverne: bucuriile, decepţiile şi speranţele cetăţenilor

Numiţi 3 bucurii, 3 necazuri pe care le-aţi trăit în 2019 – anul cu trei guverne şi 3 speranţe cu care păşiţi în 2020.

 Maria Ciobanu, deputată din partea Circumscripției electorale uninominale nr. 14 Telenești: Prima bucurie din acest an este fuga uzurpatorului Plahotniuc. A doua a fost demisia procurorului general Harunjen, care a contribuit la uzurparea puterii în stat. A treia bucurie, deși de scurtă durată, a fost învestirea Guvernului Sandu, cel mai reformator guvern de la Independență încoace.

Şi necazuri am avut destule. Unul a fost trădarea de către Dodon a speranțelor cetățenilor, altul – lipsa de viziune politică a unor lideri de partide. Iar necazul cel mare a fost când am constatat că a călca pe aceeași greblă este un blestem pe capul politicienilor de pe Bâc din toate timpurile.

Așa cum speranța moare ultima, sper să cadă rușinos guvernul Dodon-Chicu și să se formalizeze o majoritate parlamentară din deputați care nu sunt şi nu au fost implicați în acte de corupție, nu slujesc ocupanții, dar cetățeanul statului Republica Moldova. Mai sper să conștientizăm, toți funcționarii cu demnitate publică, dar absolut toți, că a fi în serviciul cetățeanului este o mare responsabilitate și a trăda speranțele lui este o crimă.

 

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker