Evenimente

VIDEO//Fură fără jenă chiar și cu copiii în brațe.

Au ieșit la cumpărături, însă au decis să nu plătească pentru ele. Trei părinți au fost surprinși în timp ce furau haine pentru copii dintr-un centru comercial din Chișinău

Pe rețelele de socializare a fost publicat un videoclip cu două cazuri de furt dintr-un butic cu haine pentru copii din centru comercial Gemenii.

Din primele imagini, se vede cum o familie, cu un bebeluș, au intrat cu căruțul și au ascuns cu grijă în el un set de hăinuțe.

În al doilea caz, o femeie a sustras o căciulă pentru copilul său. Se vede clar cum aceasta o măsoară, apoi îi rupe eticheta și o bagă în geantă.

Hoții tineri…

Hoții tineri…Centru comercial "Gemenii"Multumesc pentru video Vasile

Опубликовано chisinau.fail Пятница, 27 декабря 2019 г.

Sursa: unimedia.info

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker