Social

În ultimele 24 de ore s-au produs 15 accidente rutiere, soldate cu trei morți și 17 răniți.

În ultimele 24 de ore s-au produs 15 accidente rutiere, soldate cu trei morți și 17 răniți. Totodată, un copil de 12 ani se află în stare gravă la spital, după ce a fost tamponat de un șofer beat criță

Primul accident a avut loc ieri dimineața, pe traseul R-6, în satul Ciocâlteni, raionul Orhei. O femeie de 64 de ani, a decedat după ce a fost lovită în plin de o mașină chiar pe trecerea de pietoni.

Un alt caz a avut loc pe traseul Bălți-Florești, în apropierea orașului Biruința. Un automobil de model „BMW 520” a tamponat o femei, în vârstă de 41 de ani, care a decedat pe loc din cauza traumatismelor.

Tot ieri, o femeie de 47 de ani, a decedat după ce a fost lovită de un automobil „Audi 80”, condus de un șofer în stare de ebrietate. Accidentul a avut loc în satul Iezărenii Vechi, raionul Sângerei.

Iar un minor de 12 ani, din raionul Edineț, se află în stare gravă la spitalul din Briceni, după ce a fost tamponat de o mașină de model „VW Caddy” în timp ce mergea pe marginea carosabilă împreuna cu alți doi minori. Băiatul a venit la rude în satul Caracușenii Vechi, raionul Briceni. Șoferul automobilului s-ar fi deplasat cu viteză excesivă și în stare de ebrietate.

 

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker