Evenimente

Un tânăr de 18 s-a aruncat în gol după petrecrea de Crăciun cu prietenii.

Un tânăr, în vârstă de 18 ani, a decedat în drum spre spital, după ce s-a aruncatîn gol de la etajul superior al unui bloc, după petrecerea de Crăciun. Tragedia s-a produs în seara zilei de ieri, 25 decembrie, pe bd. Moscova din sectorul Rîșcani al capitalei

Potrivit ofițerei de presă a Poliției capitalei, Natalia Stati, ieri, în jurul orei 17.25, la Serviciul de Gardă al IP Rîșcani al Direcției de poliție mun. Chișinău, a parvenit apelul telefonic la 112 de la un trecător, care a declarat că pe bulevardul Moscova, în curtea casei o persoană a căzut de la înălțime.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă, unde s-a stabilit că un tânăr, în vârstă de 18 ani, s-a aruncat în gol de la etajul superior al blocului. În urma traumelor primite, tânărul a decedat în drum spre spital.

Totodată, polițiștii au stabilit că tânarul împreună cu alți șase prieteni au sarbatorit la unul dintre ei la domiciliu.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în stabilirea tuturor circumstanțelor producerii tragediei.

Sursa: unimedia.info

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker