Evenimente

Accident lângă s. Trifești. Șoferul a decedat, pasagera este la spital

Accident lângă s. Trifești. Șoferul a decedat, pasagera este la spital

Un bătrân de 83 de ani a decedat, după ce a ațipit la volan, iar mașina pe care o conducea a zburat într-un copac. Tragedia s-a produs în apropiere de satul Trifești din raionul Rezina.

Potrivit echipa.md, totul s-a întâmplat în data de 20 decembrie, în jurul orei 10.20. La fața locului a fost chemată imediat ambulanța, dar și un echipaj de polițiști, care au stabilit o versiune preliminară ale celor întâmplate.

IRINA BURDUJAN OFIȚER DE PRESĂ, INSPECTORATUL DE POLIȚIE REZINA a comentat cazul:

Un bărbat de 83 ani,  locuitor al raionului Șoldănești,  conducând autoturismul de model Toyota pe traseul Orhei-Rezina, nu a ținut cont de starea psihofiziologică ce influențează atenția și reacția și din spusele pasagerei, o femeie, care se afla pe bancheta din fața dreaptă, a adormit la volan și a derapat de pe partea dreaptă a circulației pe partea stângă-acostament tamponîndu-se într-un (copac) de pe marginea traseului.

 

În urma accidentului, bărbatul a decedat la fața locului, iar femeia s-a ales cu diverse traumatisme șia fost transportată la Spitalul Raional Orhei. Potrivit medicilor, starea pacientei este stabilă.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close