Evenimente

Votat! De la 1 ianuarie 2020 vom achita mai mult pentru achiziţia de maşini hibride fără prize

 În pofida unor alte discuţii purtate astăzi cu privire la amendamentele înaintate de unii deputaţi pentru a se anula eliminarea scutirii cu 50% pentru alte vehicule hibride cu excepţia celor PHEV, proiectul de lege cu modificările în cauză a fost votat în lectură finală. Un număr de 60 de deputaţi au fost pentru aprobarea prevederilor care vor intra în vigoare de la 1 ianuarie 2020!

Astfel, de la începutul anului viitor, cei care vor opta pentru un automobil cu sistem de propulsie plug-in hybrid vor continua să beneficieze de scutirea de 50% din cota accizului, pentru cei care vor opta pentru o maşină hibridă scutirea din cota accizului se micșorează de la 50 la 25%, iar cei care vor opta pentru maşini cu tehnologie mild hybrid nu vor mai beneficia de nici o reducere, astfel achitând un acciz obişnuit ca şi autovehiculele cu motoare diesel sau pe benzină.

Sursa: autoblog.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker