Evenimente

În raionul Şoldăneşti a fost dat startul concursului Pedagogul Anului

Consiliul Raional Şoldăneşti, în scopul sporirii prestigiului profesiei de pedagog, precum şi a stimulării activităţii creative a pedagogilor, a decis să organizeze şi în anul 2020 Concursul raional Pedagogul anului.

În această ordine de idei Consiliul a aprobat Regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursului şi componenţa juriului pentru evaluarea concurenţilor la etapa raională. De asemenea a alocat în acest scop 40 mii lei din soldul disponibil al bugetului raional.

Conform deciziei, Direcţia Raională Învăţământ organizează desfăşurarea concursului la etapa raională în perioada 01 decembrie 2019 – 15 februarie 2020 şi va selecta câte un reprezentant pentru fiecare categorie de cadre didactice, care vor participa la etapa republicană.

Învingătorilor din fiecare categorie în etapa raională li se vor decerna diplome și premii băneşti: premiul I – 5 000 lei; premiul II – 3 000 lei; premiul III – 2 000 lei; pentru participare – 1000 lei.    

În raionul Şoldăneşti acest concurs se organizează de mai mulţi ani şi a devenit deja unul tradiţional, în cadrul căruia se desfăşoară o concurenţă serioasă.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker