Evenimente

În raionul Şoldăneşti a fost dat startul concursului Pedagogul Anului

Consiliul Raional Şoldăneşti, în scopul sporirii prestigiului profesiei de pedagog, precum şi a stimulării activităţii creative a pedagogilor, a decis să organizeze şi în anul 2020 Concursul raional Pedagogul anului.

În această ordine de idei Consiliul a aprobat Regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursului şi componenţa juriului pentru evaluarea concurenţilor la etapa raională. De asemenea a alocat în acest scop 40 mii lei din soldul disponibil al bugetului raional.

Conform deciziei, Direcţia Raională Învăţământ organizează desfăşurarea concursului la etapa raională în perioada 01 decembrie 2019 – 15 februarie 2020 şi va selecta câte un reprezentant pentru fiecare categorie de cadre didactice, care vor participa la etapa republicană.

Învingătorilor din fiecare categorie în etapa raională li se vor decerna diplome și premii băneşti: premiul I – 5 000 lei; premiul II – 3 000 lei; premiul III – 2 000 lei; pentru participare – 1000 lei.    

În raionul Şoldăneşti acest concurs se organizează de mai mulţi ani şi a devenit deja unul tradiţional, în cadrul căruia se desfăşoară o concurenţă serioasă.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker